efter duschvägg 3
Inredning

Vår duschvägg

Go’kväll!

I slutet på veckan kommer en sammanfattning på alla naglar jag gjort under ”rock`n roll” veckan! Så mycket glitter😍😍 Hela nagelrummet är en glitterbomb!

Vårt badrum, älskade badrum, med inbyggd tvättmaskin och en riktigt snygg duschvägg! Jag insåg imorse när jag klev upp och kikade instagram att jag aldrig fotat ”andra” sidan av badrummet, kanske finns en anledning då jag insåg att det är sjukt svårt att ”styla” snyggt 😂 Men hursomhelst, när mina tankar på att gör om i badrummet först började spatsera i huvudet så var duschväggen typ prio 1! Hatar när duschdraperiet ISKALL slibbar (är det ens ett ord?) fast mot kroppen… Så den skulle bort och jag skulle ha en duschvägg.

Jag kikade runt på många olika sidor men hittade en som föll mig i smaken! Eller såklart flera men många var lite över min prisklass! Älskar denna stil med spröjs, kallas för industriväggar, men ”äkta” sånna är väldigt dyra. Finns både som duschväggs varianten och avskiljare/vägg varianten. En dag ska jag absolut ha en, antingen gjort en själv eller köpa men en dag! Om man ska ha en industrivägg som avskiljare i lägenheten behöver den nog vara lite större en 46 kvm..😉 Jag hittade iallafall en duschvägg som hade en svart ”ram” och det gillade jag jättemycket, jag såg potential till ett kommande ”Industri – Duschvägg DIY” kanske 😉

Den jag hittade var från märket Bathlife och finns att köpa på StoneFactory.se . Vårt badrum är ändå ganska stort men inte så djupt, säger man så om rum? Ni kanske förstår, så vi ville inte ha en FÖR bred duschvägg, det skulle bli trångt tänkte vi så vi valde en 80 cm bred. I efterhand hade det kanske blivit bättre med en 90 cm😂 Men det blev ändå bra och vi är så nöjda! Ni hittar den här.

Det är verkligen så skönt med en duschvägg! Vattnet åker inte ut på golvet överallt, behöver inte va rädd för att ett iskallt duschdraperi ska komma😂 Den passade så bra in med vår hemmabyggda kommod/bänk/handfat, black black black🖤🖤🖤

Förebilder från duschsidan av badrummet.

Väldigt fint ändå men jag föredrar nog hur det ser ut idag 😆 😉

(Insåg idag, HUR STYLAR MAN SJÄLVASTE DUSCHEN?)

STORT TACK till alla mina nya följare! Det är så roligt att så många vill följa mig på min inredningsresa❤️❤️

Kram på er! ❤️

(Ej betalt samarbete)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.