tim och elin
Livet

Torsdag 28/11 – min julgran är uppe

Efter det att min vackra 😉 adventsljusstake kom på plats och blev färdigt började julen i mig skrika på att få komma fram haha. Så wips var julgranen framme! Älskar våran rosa julgran! Den är inte som rosa rosa, typ knallig, utan den är mer roseguld! Såå snygg! Som jag sagt tidigare, jag kan ha uppe min julgran året om bara för hur fin den är, förra året åkte den upp i början på november och ner slutet på januari! 🙂 Bokstäverna som ni ser på bilden fick vi från Tims, mormor förra julen, dom är verkligen superfina och går att hitta på Rusta (världens bästa affär enligt mig..)

Äntligen torsdag, och jag har varit på arbetsintervju. Och det gick så bra! Som frisör trainee jobbar man i olika nivåer, 1,2,3 och 4. För varje steg kommer du närmare och närmare gesällprovet. Totalt alla nivåer är 3000 timmar, cirka 1,5-2 år. Det gäller verkligen att hitta ett ställe där man känner sig trygg och kan utvecklas för att kunna klara provet. Idag finns det så många salonger så det borde vara enkelt att skaffa ett jobb, men samtidigt vill man vara rätt så säker på vars det är man kommer hamna! Därför känns det så skönt att få hamna på ett tryggt ställe 🙂

Hursom, min älskade julgran! Den köpte jag förra året på Clas Ohlson, blev kär på en gång! När jag var liten hade vi alltid en äkta gran, vilket var superfint såklart. Men tillslut bestämde sig mamma och pappa att köpa en i konstmaterial, och det bästa var att jag skulle få bestämma vilken! Hade såklart ögonen på en vi kikat på på rusta, en knallrosa! Tänk er, den var inte som min nu, utan den var knall barbie-rosa! Tänk mamma och pappa som skulle låta mig köpa den!! Dom är bäst <3 När vi kommer till butiken och bestämt oss för den rosa, går vi och letar efter den men hittar den inte någonstans!! Springer till kassan och frågar ”Vars är den rosa granen?” Då visar det sig att gubben framför oss i kassa köpt den sista…. Elin inte glad 🙁 Då fick mamma sin vita julgran… vilket jag tror blev det bästa i längden haha 😉

Här kommer en liten filmsnutt på när jag och TK klädde julgranen, ÄLSKAR DEN!!!! <3

 

Efter jag kom hem från arbetsintervjun och var superglad, hade Tim gjort go’lunch. Vi såg ett avsnitt Suits och åkte och handlade mat, köpte årets första lussekatter för att fira min lyckade dag 🙂 Dom var helt nybakade och så goda! Mums! Nu sitter jag och planerar sängborden och hur man skulle gjort på bästa/snyggaste sätt. Vill att de ska se lyxiga ut men måste passa in i sovrummet såklart. Igår strosade vi runt på stan och kikade in på Panduro! Kom på hur jag ska göra på lampan, kommer nog klä den i svart dekorplast eller eltjep … haha… och sen använda någon form av pärlstickers/nitar i guld för att göra den lyxigare och i rätt färger.. Hmm det är lite av pysslet som snurrar runt i huvudet! 🙂

Jag älskar förövrigt min nya mobil och den tar så sjukt bra bilder! Dock tror jag inte att jag lärt mig alla inställningar ännu för tycker bilderna blir väldigt varma om inte dagsljuset är on point.. måste googla mig fram till något vettigt…

Nu ska jag fortsätta klura på allt fint som komma skall i sovrummet! Har önskat mig nya mörkläggningsgardiner i julklapp så håller tummarna 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll!

(Nu fattas det bara lite paket under granen för att det ska vara fulländat 😉 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.