sasong butik umeå
Annat skoj,  Inredning

Tips! Handgjorda verk i keramik

Äntligen lördag och en massa skoj som väntar!

Ikväll vill jag tipsa om en superhärlig tjej som är keramiker! Hon driver företaget Säsong, du hittar hennes hemsida här! Det är ju ingen mindre än min moster!! Hihi! 🙂

Såhär står det på Säsong ’s hemsida:

Säsong tillverkar och säljer bruksgods inspirerad av säsongens färger och trender.

I Brännlands Keramiska Verkstad tillverkas bruksgods genom drejning/kavling, glasering och bränning. Godset stämplas med BKV och säljs av Säsong.

All keramik är handgjord och unik. Inga varor är därför helt identiska, varken i storlek eller i glasyr. På samma sätt som du finner blåsor eller märken efter tillverkningens verktyg i handblåst glas kan motsvarande inslag finnas i keramik. Vår keramik tål diskmaskin, ugn och mikro.”

Hon gör helt fantastiska grejer som verkligen är så fina! 🙂 Perfekta till present och det är ju toppen till jul! Hennes keramik passar hos alla och är en mycket lyxig produkt då det är handgjort. Under december månad, till och med 27/12 kommer Säsong finnas som en Pop Up butik i Umeå, i gallerian Avion.

Att få fylla hemmet med små (som stora) unika handgjorda saker kan verkligen ge så mycket. Speciellt också då dem är så snygga! Hon är ett proffs.

Passa på att shoppa era julklappar på Säsong i Umeå gallerian Avion. Superbra tips och passar verkligen ALLA.

Kram på er. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.