Livet

Slalom i Kittelfjäll! 🎿

Nu ni, jag har åkt slalom! Första gången sen jag var 15 år, 4e gången totalt! Jag kan ju meddela att jag inte är den vassaste kniven när det kommer till motorik och koordinations ”sporter” men jag kände idag att jag var sugen på att testa igen!

Kittelfjäll, vad jag har förstått, är ett ställe för många duktiga slalom åkare, stora och branta backar som kan utmana. För mig idag räckte det med barnbacken, för att få in tekniken vet ni 😉 Alltså det är helt sjukt vad folk är duktiga, och barn framför allt (dom åker typ inte ens barnbacken?!)! Shit vilken talang dom besitter! Tim han gjorde det bra också, han har åkt betydligt mer än mig förr men det var ett tag sedan för han också! Jag hyrde ett par pjäxor och lånade resterande utrustning från Tims mamma! Det var faktiskt riktigt roligt, jag kan tänka mig att jag kände så eftersom jag ändå hade någorlunda kontroll över situationen. Om det vore brantare och svårare skulle det säkert bara varit obehagligt, men man måste ju börja nånstans 😉 😆 🎿

När vi kom tillbaka till stugan var vi helt slut, vi gjorde en myshörna på altanen så vi ändå tog vara på D-vitaminen som solen ger! V har nu fått i oss mat och ba slappar i soffan! Vi har börjat se en ny serie som handlar om Formel 1, det är som en dokumentär men den är så snyggt gjort så blir nästan som en serie! Riktigt bra, rekommenderar, ”Formula 1, drive to survive”!

Imorgon ska vi ut på skoter och fisketur, hoppas på bra väder även då! Önskar er alla en trevlig kväll!🥰

Look at these pictures! Awesome! 😍 😍 🎿

/EB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.