tavlor från bga.se
Sponsrat inlägg,  Inredning

Samarbete med BGA.SE – Tavlor 25% rabatt

Hej fina ni!

Nu ni, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! I samarbete med grymma BGA.SE har jag fått äran att göra denna mysiga vägg med tavlor! Jag är så glad över att väggen ovanför soffan nu känns mycket ”varmare” och den ekar absolut inte tom längre! 😃 Jag känner mig förutom tacksam (över denna fantastiska vägg med tavlor) även stolt över mig själv som fått mig ett FÖRSTA SAMARBETE, och speciellt då det var med BGA.SE, så himla kul!! 🤗 Som jag berättat i tidigare inlägg är en tavelvägg verkligen någon som jag velat göra!

RABATTKOD KOMMER LÄNGRE NER

Vilka är BGA.SE ? Ett familjeföretag som grundades 1993 i Gävle och har idag 10 stycken butiker runtom i Sverige och Norge, och såklart webshopen 😊 Såhär säger dom på sin hemsida ”Vi på BGA älskar allt som har med ramar och album att göra. Vår målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där du som kund alltid hittar vad du söker, oavsett om det gäller en blå ram i en ovanlig storlek eller en helt vanlig fotoram i standardstorlek.”. Det som jag tycker känns bäst när jag handlar från BGA.SE är att alla posters printas i deras egen printstudio och kommer från ett hållbart skogsbruk, som i sin tur gör att vår miljöpåverkan minskar 🌲 💚 🌲 💚

Till och börja med, hur hemtrevligt blev inte detta? Ombonat. Jag hade kikat in lite olika posters hos BGA.SE då det finns väldigt många, över 20 000 produkter nämligen😆 så ja, det var svårt att välja! Men tycker att jag hittade 4 stycken som verkligen kändes som att dom skulle passa in hos oss. Den största tavlan med älgen, den har hittat hem! Det stod mellan den och en som var ljusare som jag också tyckte var fin, och när jag skulle välja mellan dom två så var jag tvungen att lotta 😂 Det blev då den ljusare tavlan… och det helt kändes fel så älgen blev det 😉 Älgtavlan heter ”MOOSE” och du hittar den här !

Vardagsrummet före:

Vardagsrummet efter:

Jag valde att ha tavlor ungefär på halva ytan och sedan tavellister/hyllor med lite krimskrams bredvid! Den blommiga postern som skiftar lite i rosa, passade väldigt bra mot mattan! Rosa är verkligen min röda tråd genom hela lägenheten kan man ju lugnt säga … 😉 Den heter ”Pink Blossom” och du hittar den här .

Under den rosa blomman sitter en tavla med text som jag verkligen tycker om, ”Together is our favorite place to be”. Jag och Tim är både superkära och bästa vänner, då passar ju texten hur bra som helst! Den finns här ! Till sist den allra minsta tavla, ”Lotus Open”, här ! I den ramen ville jag ha en poster med ljus bakgrund så det inte skulle bli för grillrigt, hittade denna och perfekt blev det😆

Ramarna jag har använt heter Edsbyn och är i färgen svart, kvalitén var riktigt bra och jag är supernöjd! Väldigt nätta och fina 😊 Det stod mellan Edsbyn eller New Lifestyle, båda är verkligen sjukt fina, men Edsbyn är lite rakare och mer ”classic” i modellen vilket jag tyckte skulle passa bäst mot tavellisterna/hyllorna bredvid!

Jag har en toppenhärlig grej att få dela med er, en RABATTKOD på 25% !! Med RABATTKODEN ebinredning får ni 25% rabatt på posters, hur grymt är inte detta? Koden är giltig fr.o.m 17 januari t.o.m 31 januari 2020, in och shoppa vettja!

Länkar till allt:

MOOSE (min storlek 50×70) KLICKA HÄR

Pink Blossom (min storlek 50×50) KLICKA HÄR

Together is our favorite place to be (min storlek 30×40) KLICKA HÄR

Lotus Open (min storlek 13×18) KLICKA HÄR

Edsbyn Svart ram KLICKA HÄR

Jag hoppas ni hittar några riktigt fina tavlor hos BGA.SE och det vore superkul om ni kunde tagga mig i era bilder så jag får se vilka ni hittat! Tusen tack för att ni följer mig och WIHOOO jag har fått mitt första samarbete!

Ha det bäst, kram 🥰

(Samarbete med BGA.SE)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.