Inredning

Renovera farmor lill toa

Tjenamos!

Roliga saker på g! Jag ska renovera farmors lill toa! Så roligt! Vi ska göra en ”lättare” renovering som innefattar nya tapeter, ny spegel+lampa. Jag kommer måla träpanelen och golvet. Till att börja med så blir det tapetsering nu först, och byte av spegel+lampa! Sedan tänker jag kanske till hösten dra igång med målningen av golvet och panelen. Dela upp projektet lite!

Vi har bestämt oss för en blommig tapet med vit bakgrund, inte allt för svår mönsterpassning då det är första gången jag tapetserar… Jag vill lära mig allt inom renovera, och då tyckte farmor och farfar att jag kunde få experimentera hemma hos dom! Toppen tycker jag <3 Tapeten vi har bestämt oss för är denna goding:

Till veckan kommer jag åka och beställa tapeterna, samt fråga om tips och trix! Tydligen så kunde dom hjälpa en med mönsterpassningen så man skär ut de rätt osv… Kommer även införskaffa mig ett tapetbord då jag har på känn att det kan bli mer tapetsering i framtiden!

Idag har jag på förmiddagen varit och mätat allt i rummet så jag har koll på läget! Även tagit en massa förebilder! Kika in dessa:

Det bästa av allt är ju att jag får lära mig ”in the making” och kunna dokumentera allt!

Kram på er och ha en fortsatt bra vecka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.