Livet

”plocka undan”-dag och skoterfolkrace

Hej och hopp!
Idag har det varit en riktigt städdag, ”plocka undan”-dag som man också kan kalla det! Det är oftast så jobbigt att börja, men när det är klart, shiiit så najs!

Jag började dagen med en rejäl sovmorgon… not! Vaknade 07, på min lediga dag! Jättekul! Upp och hoppa, hade käkat frukost samt städat hela lägenheten innan 9.30, så skönt alltså! Egentligen älskar jag att greja på på morgonen, att liksom få saker ”bortgjort” innan dagen ens börjat. Men det är inte varje dag som man är pigg när man ska upp, vilket resulterar till ett utdraget kliva upp försök.

Dagen fortsatte kl 10 nere i förrådet. alltså vårat förråd, det har sett hemskt ut! Vi har så sjukt mycket grejer.. galet egentligen… Vi är två personer som har båda många hobbies, företag och grejer, vilket i ett litet förråd blir KAOS. Vi gjorde ett tappert försök i början minns jag av att försöka strukturera med hyllor och garderob, men fort var dom ytorna gjorde… Då vi har ett företag var, + ett tillsammans så tog bara det upp typ halva den förvaring vi gjort…

Tim har börjat bli så intresserad av att leta guld, och jag kan säga att dom grejerna är inte små! Jag har ju en hel del inredningsprylar och en massa pyssel.. Vi har både sommarkläder och vinterkläder (som dom flesta brukar ha men 😂) Vi har ju ett stort fritidsintresse i både fiske och skotergrejer så det var ju de också 😂 jamen ni hör ju, fort blir det fullt i ett litet förråd 😂 Juste! Sen alla våra snickargrejer tar ju upp typ halva också!! Ja ni förstår..

Såhär såg det ut innan jag gav mig på det i morse…

Skäms ju nästan för att visa 😂 Vi har också nu på slutet typ ryckt på axlarna och ba kastat in  😂 Kika in efter då jag städat, what a glow up 😍 😍 Nu ser man golvet!!

Åh det känns så skönt! Åkte efter detta och städade bilen på pappas jobb, sedan bytte bil med farfar, då vi DRAR TILL FJÄLLEN imorgon 😍 Min fina pappa är lite sådär sportig av sig, det ska vara låga bilar och med en massa tillbehör, så våran bil eller deras bil var inte ett alternativ på en fjällen-grusväg, hade också varit skönt med 4hjulsdrift, då ställde farfar upp som den stjärna han är❤️ Så nu har vi egentligen packat och gjort oss klara inför att imorgon efter jobbet dra till ett ljuvligt fjällen❤️

Helgen

⬆️ började med skoterfolkrace i Torrböle! Det är tredje året för mig och jag tycker det är så kul! Tävlingen går ut som sådan: Det lag som kört flest varv på 3 timmar vinner! Det finns 3 klasser, standard, dam och mod. Skotrarna ska vara äldre än -85, vilket är gamla skotrar😂 Folk kör som galningar, alltså dom hoppar och är inte rädd om livet😂 Vi kom faktiskt riktigt bra, 8a totalt och 4a i vår klass så vi är nöjda!

(Tim på översta bilden och jag på den nedre)

Söndag, igår, då var jag på hugget! Vilken energi som jag ville göra något bra av😂 Vaknade tidigt även då, såg på facebook att det var en som sålde riktigt trägolv, mörkt ekgolv för 500kr, precis rätt mängd till bussen! Det köpte jag såklart! Åkte dit för att hämta direkt, var en bit bort, körde typ 3 mil, när jag kommer fram så var dom sååå långa så dom inte gick in i bilen😂 Så dumt alltså, man får ju skylla sig själv för att man inte kollade innan😂😂 Fick åka hem igen, hämta Tim + släp, åka tillbaka och då så, nu rymdes det! 😂 Vi passade även på, då vi lix hade släpet, åka och köpa bänkskivan till köksdelen i bussen också!

I bussen just nu är vi verkligen inte i fas ännu för att varken lägga golv eller köksdelen men det kan vara skönt att ha grejerna, och golvet var så billigt och riktigt kvalitetsgolv så det kändes som ett kap. Vi kollade upp på märket och sidan, 9 kvm (det vi köpte, 3paket) kostar som ny kring 4300???? Jag kammade hem dom för en femhunka!😉 Bänkskivan från Ikea var en sån som kommer utgå ifrån sortimentet, så vi visste int ehu länge man vågade vänta!

Nu slappar vi och förbereder lite inför avfärd imorgon, kommer bli såå härligt! Har egentligen längtat till fjällen sååå länge, enda sen förra nyår?? Det är ju sjukt att man inte fått det att passa förrns nu typ. Jag höll nästan också på att stanna hemma för att greja på med bussen men jag tänkte till 🤗

Önskar er en fin vecka!

Vet ni förresten vars man kan hitta om nära loppisar? Jag är så sugen att gå på loppis men hittar så dålig info om det, men det kanske är lugnare nu också, i corona tider å allt 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.