Livet

Onsdag 22/1

Min Onsdag 😊

Dagen började kl 07.30 dÄ Tim skulle Äka till skolan, jag hade verkligen tÀnkt att kliva upp men tror ni att det gick? NO. Klockan 8.17, dÄ ni, klev upp och gjorde frukost! En dunder smoothie!

 • Yoghurt 2 dl
 • Turkisk yoghurt 1 dl
 • 1 banan
 • Spenat (oklar mĂ€ngd)
 • Massor av olika bĂ€r
  • BlĂ„bĂ€r
  • VinbĂ€r
  • Hallon
  • Aronia
 • Manuka Honung (en tesked)
 • Solrosfrön en nypa
 • Lite vatten (oklar mĂ€ngd)

Drack halva till frukost och sparade resten till fika efter trÀningen som jag sedan begav mig till!

Det blev ett armpass pĂ„ gymmet! Jag brukar trĂ€na med min kompis Maja men idag synkade inte vĂ„ra scheman. Alltid mycket roligare att trĂ€na med henne. NĂ€r man trĂ€nar med nĂ„gon sĂ„ ”pressar” sig sjĂ€lv lite mer Ă€n nĂ€r man trĂ€nar sjĂ€lv. Försökte verkligen idag att pressa mig och lyckades vĂ€l kanske halvers. Förra gĂ„ngen vi körde armar jag och Maja var vi helt slut!

NĂ€r jag kom hem sĂ„ hoppade jag in i duschen och sedan stĂ€dade i ordning lite i köket. Eftersom min Ă€lskade mobil… se inlĂ€gget hĂ€r …. Ă€r borta sĂ„ mĂ„ste jag fota med vĂ„r systemkamera, vilket ocksĂ„ Ă€r bra men den fĂ„ngar inte upp lika mycket ljus.. Hursomhelst, i köket försökte jag fota lite till instagram. Redigerade och skickade dessa till min nuvarande mobil för att lĂ€gga upp framöverđŸ€— .

Min kappa sprĂ€ck i en söm igĂ„r 🙄 hade bara tĂ€nkt bĂ€ra ner den till förrĂ„det och ta en annan men tĂ€nkte att jag kanske borde laga den pĂ„ en gĂ„ng.. sĂ„ man inte stĂ„r dĂ€r nĂ€r man vill anvĂ€nda den ”fan mĂ„ste sy först”. I förrĂ„det sĂ„g jag en jacka som jag glömt att jag hade, en röd kappa. TĂ€nkte att jag kanske skulle bytt och anvĂ€nda den istĂ€llet, insĂ„g att den ocksĂ„ hade ett hĂ„l i en söm.. Aja tĂ€nkte jag och tog mina sygrejer och började laga.. Det jag inte visste var att min röda kappa hade typ gĂ„tt sönder i varenda söm!! Satt i kanske 1,5 timme och bara sydde.. puh Ă€ntligen klar!

Har jobbat pĂ„ sen dess med olika inlĂ€gg till bloggen och försökt planera lite hur framtiden kommer se ut. Jag inser ju nu efter nĂ„gra mĂ„naders bloggande och försök att skapa ett inredningskonto pĂ„ instagram, att det Ă€r ganska krĂ€vande! Först och frĂ€mst sĂ„ kostar all inredning oftast en massa pengar, och om man ska göra sjĂ€lv sĂ„ tar det en massa tid.. För mig gör det inget att det tar tid det handlar mer om att jag vill ha saker att lĂ€gga ut pĂ„! För det andra Ă€r inte lĂ€genheten inte sĂ„ vĂ€rst stor heller sĂ„ snart har jag vĂ€l visat det hela x2 😂  MEN, Ă€ven fast jag insett detta sĂ„ har jag ocksĂ„ förstĂ„tt att det Ă€r det hĂ€r jag vill göra, inredning och fĂ„ göra fint/hjĂ€lpa andra.

Jag har lite olika projekt jag vill göra, men mÄste bestÀmma mig (försöka dela upp dom) vilket jag ska fokusera pÄ först!

IkvÀll ska vi bara mysa och se pÄ Hamilton, jag lÀngtar sÄ mycket! Det mÄste vara en av de bÀttre serierna som Sverige har producerat! Riktigt bra alltsÄ, rekommenderar starkt!

Hoppas ni fÄr en fin kvÀll!

Kram Elin <3

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.