Annat skoj,  Inredning

Målat sängborden

Tjenare! Snart är det helg igen, shit vad veckan går fort! Dock så jobbar jag i helgen så ännu inte ledigt för min del!

Nu har jag massor med skoj på gång😀 Jag har målat sängborden och har en känsla av att när det blir färdigt kommer vara så snygga! Älskar när man kan få det både ! Först var jag inne på helt svarta, när jag kom till Nordsjö design så var jag inställd på att köpa svart halvblank färg, men så blev det inte 😂 När jag frågade om råd från en som jobbade där visade han mig steget precis under svart. En färg som om man jämför med en riktig svart blir den grå, men mot en grå skulle jag säga att den ser svart ut 😂 😂 Väldigt svårt att förklara men jag hoppas det blir bra.

Jag har egentligen inte målat så mycket och inser att det är väldigt svårt.. att komma åt i de små gömmorna och att få det jämnt! Sen tror jag att jag kan vara farlig på att ta lite FÖR mycket färg så det lätt kan bli ”rinningar”… Det märkte jag också när jag gjorde adventsljusstaken att man blir för ivrig och kör på för mycket och vips, där fick du dig en rejäl rinning… Och det har inget med färgen att göra, det är handhavande 😂Färgen är som jag nämnde tidigare från Nordsjö Ide och Design, fick väldigt bra service! Färgen heter ”AMBIANCE superfinish 40, halvblank snickerifärg” och kulören ”S 8500-N”

Det jag egentligen längtar till mest när det gäller sängborden är att få ha dom bredvid sängen 😂  Vi har nu sen november varit utan sängbord och haft allt liggandes på golvet, inte nog med att det blir så stökigt är det även väldigt jobbigt att från sängen sträcka ner sig hela vägen ner till golvet för att nå tillexempel mobilen eller lepsyl 😪 Snart så! Däremot lite tråkiga nyheter för er jag kommer vänta med att visa upp resultatet då jag har så mycket annat för er att se först 😉 Den som väntar på något gott…

Såhär ser färgen ut nu innan den riktigt torkat, en sneekpeak får ni!😉

 

Ha en härlig torsdags kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.