Inredning

Julpyssel i min lägenhet

Snart är det dags att börja med allt julpyssel och sätta upp julgranen. Längtar så mycket!

Julen är min absoluta favorit högtid och vintern är min absoluta favorit årstid! Älskar snö och allt som hör till, kan också bero på att julen inträffar på vinter halvåret, hmm! Hur som helst! Nu är det nära, snart får jag sätta upp min älskade ROSA julgran!! och änglar i fönster, gå på skyltsöndag och dricka glögg på julmarknader! Så härligt.

Ni läste rätt, rosa julgran. Jag är, trots att jag inte vill erkänna det, en riktig rosa nisse. Själv skulle jag inte säga att det är min favorit färg men alla mina vänner och familj säger ”Jo Elin, du äälskar rosa!” Så kanske helt enkelt måste inse de faktum att rosa är den bästa färgen i hela universum… haha. Jag hade sån tur förra året då jag skulle leta efter den perfekta granen (på affärer inte i skogen). Tog den sista julgranen som var i färgen Rose på Clas Ohlsson. Dom kanske inte hade beställt så många å andra sidan då de kanske inte är den vanligaste färgen att ha på granen hemma, men jag blev då svinnöjd!

Förra året hade jag sista veckan i oktober satt upp granen, och den var inte nertagen förrän mitten på Januari! Haha det är ju sån himla stor mysfaktor så man vill ju aldrig ta ner den…

Som ni vet är jag utbildad nagelterapeut också, och kolla in naglarna jag gjorde inför förra julen. Matchar med granen på hög nivå.

Jag kommer nog sätta upp granen till veckan! Nu blev jag så taggad! Har till och med börjat spela julmusik när jag städar! HAHA! Igår gick jag runt och hittade platser åt olika ljusslingor, mys-stämning delux!

Virade runt en ljusslinga runt gardinstången och det blev superfint!

By the way! Jag har äntligen införskaffat mig en ny telefon! Och den tar dom absolut bästa bilderna! Dessa två är tagna från exakt samma position i köket, men den senare är tagen med vidvinkel! Kolla skillnaden!

Vidvinkel:

Alltså det är helt sjukt vad en mobil kamera kan göra! Jag är in LOVE!!! Huawei P30 Pro är verkligen det alla säger om den, grym!

Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.