efter tvbänk
Inredning

Ikea Bestå platsbyggd tvbänk

Vår platsbyggda tvbänk gjord av Ikea ’s serie bestå blev så bra att jag även inspirerad mamma och pappa att byta ut deras dåvarande till en tunn och fin platsbyggd tvbänk. Har skrivit om det mer ingående här!

Jag och Tim valde att bygga av de mörkare stommarna då det passade in bättre hos oss, och hos mamma och pappa blev det vitt! Dom har länge haft mörkare möbler så det var dags med något nytt! Ikea är en smart grej, oftast går många olika ”serier” att kombinera med varandra! EN av deras största serier är Bestå, dom har ett sjukt stort sortiment med olika stommar i storlekar och färger, men sen även massvis med skåpluckor så om man skulle lessna kan man enkelt bara byta skåplucka!

Här ser ni våran tvbänk Före/efter

före vardagsrumefter tvbänk tvbänk och julgran

(en julbild men hade tyvärr ingen annan..)
Ni ser vilken skillnad! Vår tidigare tvbänk var inte bara för liten för själva tvn, utan också man såg alla kablar! Det som är det allra bästa med en platsbyggd och vägghängd är att alla kablar är inne i skåpet, inget syns!! Så enkelt att städa också! Det som är negativt är både att tvbänken sitter i väggen och Tvn, undra hur det kommer se ut vid eventuell nertagning?? Not so good..

Hos mamma och pappa gjorde vi på liknande sett men med större stommar, dom har  en större vägg att jobba med och mer yta i vardagsrummet s det hade nog sett lite mesigt ut med en lika låg som vi har. Däremot är det samma djup på dom, 20 cm! Det är ju ingenting! Och man får ändå plats med mycket!

Före/efter hos mamma och pappa!

före tvrum hemma

Det blev ett helt annat vardagsrum! Superbra ju! Och ni ser även där, inga kablar!

Önskar er alla en härlig helg, för mig är det jobb jobb jobb som gäller <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.