Livet,  Inredning

Helgen <3

Tjenare!

Hoppas allt är bra med er! Alltså vilken helg? Jag har hunnit med så mycket och helgen har även bjudit på sol och kristallsnö! På nya jobbet är det väldigt oregelbundna tider, och oftast då jag jobbar 75% är jag ledig 1-2 dagar i veckan/jobbar då exempelvis helg! Men förra veckan var det inte så, jag jobbade mån-fre = veckan kändes lååång!

I fredags gjorde vi inte så mycket då vi båda var ganska trötta på kvällen. Vi såg på Björklöven på tv och jag gjorde mina naglar samtidigt! Det var inte så längesedan jag gjorde dom men ni vet när man får en sån jobbig utväxt och man fastnar i allt, tröjan håret osv… Funkar INTE i mitt yrke då jag både tvättar håret och fönar kunderna! Så det fick bli nya, så skönt att det är gjort!

På lördag morgon for jag till Nordsjö Ide och Design för att kika på tapeter!! Jag har aldrig tapetserat förut men vill så gärna lära mig! Farmor och farfar har gått med på att göra om i sin lilltoa och gett mig ansvar över renoveringen/inredningen! Wihoo så roligt! Vi kommer börja nu att tapetsera, byta ut spegel + lampan och ny hylla! Sedan till hösten kommer vi ge oss på golvet och panelen (sitter en träpanel upp mot mitten av väggen). Det absolut svåraste kommer vara tapetseringen, hmm jag har tittat mycket på youtube 😂  Efter jag kikat ut lite tapeter som jag kände passade farmors beskrivning så åkte jag hem, käkade luch och bytte om till mina arbetskläder. Jag åkte sedan och gjorde bort städningen.

Jag extra jobbar på helger med att städa på min pappas företag, det är ett sjukt bra extra jobb som jag kan bestämma själv över, när jag ska göra de osv osv (på helgen då dock). Eftersom helgen var ganska full så åkte jag efter lunch på lördagen och gjorde det! Åkte sen till farmor och farfar, skulle dels klippa dom båda men också gå igenom lite tankar kring badrummet och höra vad dom kände angående mina planer! Farmor gjorde sin berömda varmchoklad, förstår inte hur hon får till den….. 😋 Vi kom fram till denna goding till tapet.

Jag kommer ta en massa förebilder och dokumentera även detta! 🤩

Efter det åkte jag hem till Timpan som gjort mat, han är min alldeles egna kock! Vi storstädade lägenheten med både dammsugning och golvtorkning! Vi såg på film och gjorde typ inget mer den kvällen, jag förberedde lite inför mitt pyssel på söndag som jag kommer visa framöver!

Söndag morgon började jag filma när jag pysslar på med sovrumslampan, resultat kommer senare! Filmen blev riktigt bra och kommer bli roligt att dela den med er sedan, dock så kanske resultatet kunde blivit aningens bättre om jag skippat glittret 🤣 Söndagen bjöd ju även på strålande sol!! Vilket kanonväder 😍 Vi åkte till Forslunda där det pågick en skidtävling som vi kikade på, jag var nog den enda i overall (det var typ 5+ grader.. Men jag frös ändå 🤣 Jag fryser typ jämt, även fast jag klär mig…

På kvällen kom mamma, pappa och brorsan med thailändsk mat, massa olika rätter som vi smakade! En massa gott var det! Starkt också🤣 Vi kikade på lite mellorepris och åt tårta, så mysigt! Efter dom for hem redigerade jag och Tim videon från förmiddagen, bänkade oss framför tvn och såg farmen! Denhär säsongen är riktigt bra! Söndagar är bästa dagen på tv, farmen, sommaren med släkten och helt okej! Hela kvällen är ju bokad! Sen kommer onsdag då nytt Hamilton avsnitt släpps på Cmore…

Igår måndag var jag ledig vilket betyder greja på med annat 😉 fixade och donade med hemsidan på förmiddagen, vid lunch kl 12 hade jag anmält mig på ett Webbinarium med en social media coach, hennes instagram! Hon pratade mycket om knep man ska tänka på, hur man ska nischa sig på sociala medier och bygga en relation med sin publik! Jag tog mycket anteckningar som jag ska läsa igenom noggrant! Vid 13.30 åkte jag till min faster (Susanne) och skulle hjälpa henne med håret, både klippa och färga lite utväxt! Hem laga middag (första gången på länge då det oftast är Tim som sköter det) då Tim var kvar på skolan… På med träningskläderna sen iväg på dubbla 30 minuters pass! Shit vilken bra träning!

Först intense core, fokus på mage/rygg, sjukt jobbigt, dock inte konditionsmässigt… Sedan intense cardio, wow där jobbar vi ben och flås, helt slut 😂

Nu har en ny arbetsvecka börjat, jobbat idag tisdag, ledig onsdag (har dock 2 st nagelkunder), jobbar torsdag-lördag!

Önskar er en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.