Livet

Hej världen!

Åh så kul! En inredningsblogg där jag får lägga ut vad jag vill?? Så spännande!!!!

Mitt namn är Elin Bäcklund och jag arbetar som frisör och nagelterapeut. Båda två arbeten är väldigt kreativa yrken vilket jag älskar, MEN, där jag får mest utlopp över min kreativitet är inom inredning. Jag ÄLSKAR inredning, både självaste planerings biten och såklart utförandet! Det som jag verkligen brinner för är riktigt proffsiga DIY ’s (Do it yourself). Att göra en ”dyr grej” av något billigt är verkligen så kul, och såklart, second hand. Så billigt som möjligt ska det vara, men snyggt ofc! 

Jag bor med min sambo i en bostadsrätt på 46 kvadratmeter. Mycket som jag kommer visa här är hemifrån från lägenheten och lite andra projekt jag har. Men framförallt från vårt hem <3

Det jag har som mål och vision är att lära mig så mycket som möjligt samt att kunna utföra det mesta själv! Vill lära mig mer om färg, tapeter, golv, renovering osv osv. Tänk att renovera en hel lägenhet i princip själv? Hur coolt hade inte det varit? 

Hoppas ni vill följa mig och läsa om allt påhitt jag pysslar på med! Och såklart att själva finna inspiration genom mig som jag gör från många andra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.