Inredning

En mindre omvandling i sovrummet

Så lite kan göra så mycket! Hemma har jag gjort en mindre omvandling i sovrummet! Bland annat med nya sängbord, spegel, nytt överkast, handtag, gardiner mm! Lite fix kan man säga, den STORA skillnaden blir i ett annat inlägg! Idag ska jag visa hur mycket nya handtag och gardiner kan göra!

När vi flyttade in i lägenheten var allt egentligen vitt och krom, vilket såklart är fint men det kändes inte som JAG. Efter jag bytt handtagen i köket till svarta återstod bara i sovrummet! Hittade dessa fina från Ikea och dom är samma storlek som de tidigare, inga nya hål behövde borras, GREAT! Färgen är mässing/guld.

Kolla in skillnaden, dom är så glansiga och fina! Jag tycker det gjorde stor skillnad och absolut roligare att kolla på 🙂

Det går att piffa till allt med små medel, vilket jag tycker är så kul!

Gardinerna är även nya, wihoo! Vi hade mörkläggningsgardiner från Ikea innan, dom var både snygga och praktiska, men då vårt fönster var så djupt och gardinstången satt för långt ut från väggen kom det in ljus ändå… Vi skaffade väldigt enkla ”rullgardiner” från Ikea, du hittar dom här. Faktiskt sjukt bra för att tränga ute ljuset, och värmen! men verkligen inte det snyggaste…. och när vi ska ha dom uppe måste jag typ klämma fast dom mellan fönstret och karmen… så ja, någon dag åker det upp riktiga rullgardiner!

Men hursom, eftersom vi har den som tränger ute ljuset tänkte jag att vi inte behöver mörkläggningsgardinerna längre, hade också hittat ett par sammetsgardiner som jag verkligen ville ha, kan vara det också! (övertalade mig själv indirekt)… Dessa från Jotex! Så sjukt snygga! Önskade mig dom i julklapp av mormor och morfar, det blev en toppenjulklapp! Då behövdes ju bara en ny gardinstång… den vi hade, ja ni ser ju… Böjde sig på mitten ganska fort och var inte rak längre! haha..

  

Gardinstången ni ser ovan är från min favvobutik, RUSTA <3<3 Ni hittar den här! Färgen är antik mässing. Det enda som blev lite dumt var att när vi skruvade upp den nya gardinstången så drog fästena upp sig lite, vilket gjorde att glappet mellan golv och gardin blev större.. men men, skönt att dom inte ligger som en hög där iaf!

Här ser ni både de gamla gardinerna och gardinstången! Gardinerna är det inget fel på dom har jag kvar tänker jag! Men stången… den var alldeles för tunn och böjde sig, annars gillade jag ”slutknopparna” på den!

Snart får ni se skillnaden i sovrummet, ALLTSÅ den riktiga skillnaden! Har gjort en hel del som kommer, jag lovar!

Kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.