Inredning

Elin tipsar

Hej alla mina vänner!

Idag tisdag, rock’n roll veckan är igång. Idag tänkte jag tipsa om mina absoluta favoriter hos Homeroom. Just nu har dom upp till 50% på både möbler ock inredning! Och hur grymt är inte det, kanske lägger en beställning själv 😉 Homeroom har både sortiment från Ellos OCH Jotex, hur grymt är inte det?

Först skulle jag vilja tipsa om denna taklampa! Canberra taklampa från Jotex, du hittar en här!

Den är verkligen så fin och jag älskar den! Tror jag lägger en beställning på 2 st sånna minsann! 😍 (ska bara vänta på lönen😉) Dessa skulle jag så gärna vilja ha uppe i taket i köket istället för plafonderna som är där nu, tror det hade blivit så pampigt!

I ett badrum kan det vara svårt att inreda snyggt, det tycker jag iallafall! Då kan man börja med att försöka följa en rödtråd, som jag pratat om tidigare,även i detaljerna. Såsom badlakan! Kan vara väldigt snyggt att ha någon hängandes på duschväggen, några vikta på bänken eller på golvet med tillexempel en ljusslinga!

Lampan Napoli Plafond är också en såndär som verkligen hade livat upp! Detta är en badrumslampa och ofta i badrum är det kanske aningens ”tråkiga” plafonder, hade inte en sånhär enkel och billig lampa verkligen gjort skillnad? 😍

Du hittar den här!

Homeroom har även supermycket fina vaser! För ett superbra pris! Kolla in denna, du hittar den här!

Man kan även hitta en massa snygga posters! Om man tillexempel har en vägg men typ INGET och INGEN inspiration på vad man skulle kunna gjort🤔 då är posters superbra egentligen, med någon snygg ram! Det ska vi aötta upp ovanför soffan, jag måste först bara bestämma vilka😂

Homeroom har verkligen lite av varje. Det är så lätt att med liksom små medel göra stor skillnad, man behöver inte alltid köpa det största/dyraste för att känna sig nöjd, det får att fixa till det man har och bara tillsätta någon enstaka grej, Wips så är det en ny känsla i rummet! Till sovrumsrenoveringen kommer jag nog behöva lite dekorationsprylar, men jag ska börja leta på second hand😉

(Detta är inget betalt samarbete)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.