naglar 3
Annat skoj

December naglar 2019

Hej allesammans!

Nagelrockveckan är från och med nu över och trots att jag älskar att göra naglar så känns det skönt med ledig tid ❤️ Alla mina nagelkunder ska verkligen ha ett stort tack för att ni trivs så bra hos mig, verkligen superkul och man blir varm i hjärtat! På 6 dagar med 100% jobb på frisörsalongen har jag ändå kunnat rocka av 9 st nagelstammisar! Sjukt kul men intensivt 😃 😃

Jag började min nagelterapeut utbildning oktober 2018 och efter det har jag tränat tränat tränat till slutprovet som ska göras inom ett år efter avslutad utbildning. På provet är det förlängning med både tipp + mall och framförallt, FRANSKMANIKYR. Jag gjorde första provet i maj? tror det… Men då blev jag inte godkänd, hade några för många slarvfel då jag var under tidspress… Tränade ytterligare hela sommaren och gjorde ett nytt försök i slutet av augusti, och WIHOO. Jag har diplomet hängandes på väggen! Det är så himla skönt med till exempel en avslutad och klarat utbildning, man känner sig så stolt över sig själv. All kunskap är bra kunskap, och jag ångrar inte en sekund att jag jobbar med naglar (också)  😃

Lite bilder från jul/nyårs – naglar december 2019!

Det jag bara älskar med ovanstående naglar är enkelheten i glitterfaden. Så sjukt snyggt och fräscht men inte alls särskillt svårt! Detta var dock första gången jag använt stripes/tejp  och det var allt annat en ”enkelhet” haha. Vi fick tillslut googla oss fram tillsammans😂  Tillsammans är vi starkare❤️

Blått är ju ba för flott💁‍♀️ Riktigt coola! Denhär kunden har häst och grejar på väldigt mycket, då kan det vara bra med lite kortare naglar!

Det blev endast 2 st set naglar som blev helt röda, många var inne på mer glitter och nyårskänsla! Båda är supersnyggt! 😍

Dessa ”klor” är helt bland det snyggaste jag gjort, form och stil! Älskar verkligen det vita och när jag gjorde detta på kunden kände jag, jag måste ha vita själv!!! Alltså glittret är såååå sjukt 😍  😍  😍

Före detta set var det väldigt längesedan jag gjorde fransk manikyr, men oj alltså det är ju så kul, och riktigt stiligt! Här försökte jag mig på att fadea med lösglitter, vet egentligen inte vad som är ”rätt och fel” men tycker ändå det blev toppen bra. Det vita glittret ser verkligen ut som fallande snö!🌨

”So this is christmas…” ”Santa claus is coming to town!” Rött är ju verkligen julens färg och dessa blev ju bara för snygga!!😍

Kolla in dessa sjuka nyårsnaglar! 😍 Naglarna blir aldrig egentligen rättvisa på bild men alltså WOW! In love med kombon😍😍

Dessa blev mina egna naglar! Så nöjd😍 Är aldrig lätt att göra på sig själv och en väldans tid tar det men men, man blir ju så sugen på att experimentera på sina egna när man får göra så fina på andra  😉😅 (Ja jag är nöjd😉😉)

 

NU NI! FYFAN alltså vilket jobb😅 Men så himla kul!! Jag har en kund som är sjukt duktig själv och väldigt påhittig, älskar att pröva nytt och inte alls rädd för färg! Hon hade nu hittat flera olika typer av typ ”mönster” på naglarna som vi tänkte kunde vara kul att pröva på, och OO ja nå var det kul!! 3,5 timme senare så var vi färdiga, ändå kul att man knappt märkt att det tagit så lång tid 🤣 Alltså ni förstår inte hur mycket pill och petgöra det är bakom dessa! Men resultatet var så värt det! Älskar att hon utmanar mig (och hjälper), det är så jag blir bättre! Dessa är helt klart det bästa jag gjort och mest avancerade!

Kolla på filmsnuttarna nedan för ett mycket mer ”verkligt” resultat. (som sagt, verkligen svårt att bilderna att bli som dom är i verkligheten!)

    
    

 

Ha en fortsatt trevlig kväll önskar jag er alla❤️  Nu taggar vi till inför jul och jag hoppas mina fina skapelser kan ge er lite julkänsla! Kram❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.