Livet

Alla hjärtans dag

Hej på er!

Idag är det Alla hjärtans dag! Jag och Tim ska gå och se en film på bio, det var så längesedan! Jag kan inte ens minnas senaste filmen jag såg på bio… För oss är just denna dagen lite överdriven, vi firar det sällan då vi försöker visa uppskattning varje dag, men det är ändå att bra tillfälle att ge någon man tycker om lite mer kärlek än vanligt!

Däremot tycker jag att dagar som kan få andra att må dåligt, tillexempel som denna, är onödiga! Jag hör många säga ”jag har ingen partner detta året heller..” osv osv. Bara onödigt! Jag tror alla få börja tänka att dagen är inte enbart tänkt till par! Visa uppskattning till varandra, kärlek! Det kan va till vem som helst, din familj, släkt, partner eller bara personen framför dig i kön på ICA.

Det behöver inte vara så laddat, Valentines day. Tänk lite extra på någon du tycker om, skicka ett hjärta, ring och säg hej hur mår du? Gör det enkelt och försök inte må dåligt över denhär dagen, det är BARA kärlek, oavsett till vem du ger den❤️

På bio ska vi se den nya ”Bad Boys” – filmen! Jag hade faktiskt inte sett någon av dom tidigare filmerna förut, men när vi såg att en ny version kommit så tänkte vi se dom gamla före! Tim hade redan sett dom då det är typ hans favoriter! Det passade ju så bra att det blev imorgon också, för jag slutar typ för första gången kl 16!! Wihoo!

Jag önskar er alla en superfin kväll, och glad alla hjärtans dag på er! <3 Jag är så glad att jag tagit steget mot min dröm och att det finns ni fina som visar uppskattning till det<3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.